Workshop 'Bewuster jezelf ZIJN'

 

In een groepje, ervaart jouw kind dat het niet de enige is die:

-Erg gevoelig is,

-Dagdromen heerlijk vindt, 

-Onverklaarbare buik-/ hoofdpijn klachten heeft, 

-Gevoelens van anderen kan meevoelen,

-In de nacht schimmen ziet, 

-Moe wordt van mensen om zich heen, 

-Zich zorgen maakt over de aarde, 

-Niet naar school wil, .....

( Herken je er al een paar..?)

 

In een groepje van maximaal 6 kinderen komt jouw kind in mijn praktijkruimte achterin de tuin. We gaan spelenderwijs kennis maken met mineralen, energiewerk, heling, klanken en meer. De activiteiten die we doen stimuleren de eigen intuïtie en het zelfvertrouwen. Er is ruimte om helemaal jezelf te kunnen zijn en er is aandacht voor ieders kwaliteiten. Misschien leert jouw kind wel nieuwe kanten van zichzelf ontdekken, die uit het donker naar het licht mogen komen!

 

Als ouder weet je vast al lang dat jouw kind erg gevoelig is. Misschien las je al eens over hoog gevoeligheid, nieuwetijdskinderen, indigo kinderen.... en herkende je daar veel in. De kans is groot dat jij en/of jouw partner ook heel gevoelig is en de nodige obstakels al heeft moeten doorstaan in het leven. En nu gun je jouw kind dat zijn of haar weg makkelijker zal zijn dan de jouwe. 

 

Deze workshop biedt een veilige bedding waarin jouw kind zich gezien voelt, kan leunen, leren en zich verwonderen over van alles dat niet op school geleerd wordt, maar zo vanzelfsprekend en normaal is voor hem of haar. Zo wordt er op een diepere laag heelheid gecreëerd en zal jouw kind meer vanuit ontspanning het leven kunnen aangaan.

 

Jouw kind is van harte welkom als hij of zij 6 jaar is of ouder.

Mocht je de behoefte voelen mijn stem te willen horen, je verhaal te delen over jouw kind, of heb je meer informatie nodig, voel je dan vrij om mij te mailen. Dan maken we een belafspraak als dat fijn is.

Deelnemen