Klankhealing

 

Tijdens een klankhealing stem ik me af op jou en maak ik gebruik van mijn handen, klankschalen en mijn stem. Soms is er ook een drum bij, of koshi s,…

Vermoedelijk heb jij een klacht, lichamelijk of geestelijk waar je graag verandering in zou willen. Je bent vermoeid, hebt last van hoofdpijn, last van je rug, je voelt je down, of …

Je bent op zoek naar iets of iemand die je zou kunnen helpen hiermee en je bent misschien al op veel plekken geweest, maar niets lijkt te helpen. Of je zoekt juist wat ondersteuning bij alles wat je al doet. De ingangen om bij mij uit te komen zijn eindeloos.

Voor mij is het geven van een klankhealing bij iedereen telkens weer anders. Iedereen ervaart de healing ook op zijn of haar manier. Hieronder een paar ervaringen van mensen die zijn geweest:

 

“Het was alsof ik in het matras geduwd werd en ik een diepe diepe ontspanning ervaarde, gek eigenlijk want je raakte me niet aan!”

“Ik zag kleuren en mijn benen tintelden helemaal.”

“Jij legde je hand precies op de plek op mijn buik waar ik pijn had. Dat had ik je niet verteld van te voren, dat was ik vergeten. Toen je daar je hand legde was het alsof je de pijn eruit trok en het verdween.”

“Toen ik thuis kwam voelde ik me enorm moe, ik ben op de bank in slaap gevallen.”

“De dag erna kreeg ik ineens hoofdpijn! Ik schrok me rot want dat was al jaren niet meer gebeurd! Toen je zei dat dat een oud stuk was dat even langs kwam gaf ik me eraan over. De dag erna was het weg en voelde ik me beter dan ooit.”

“Ik voel me gereset nu ik een paar keer ben geweest bij jou. Ik heb meer levensenergie en mensen zeggen tegen me dat ik er zo goed uit zie. Ik weet ook beter wie ik ben eerlijk gezegd.”